ssm.ingsolution@gmail.com  |  0744375588

Companie

  SC  ING SOLUTION PM  SRL a fost infiintata in anul 2014 si abilitata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, sa presteze servicii in domeniul  Securitatii si Sanatatii in Munca( SSM) si in domeniul Situatiilor de Urgenta/PSI

 

  Permanent suntem in continua perfectionare pentru a face fata cerintelor noii legislatii a Uniunii Europene in aceste domenii de activitate.

 

  Misiunea noastra  este sa oferim solutii viabile, aplicabile particularitatilor fiecarui client, astfel incat sa fie reperul de excelenta pentru serviciile de protectia si securitatea muncii si situatii de urgenta /PSI . Ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor de pregatire si instruire a salariatilor si in acelasi timp, sa ajutam managerii sa evite pierderile.

 

  Acest serviciu de protecția muncii oferit de către societatea noastră este OBLIGATORIU în cadrul oricărei societăți atât pentru securitatea salariaților, dar și în cazul unui control din partea inspectorilor teritoriali de muncă, și în cazul nefericit al producerii unui accident de muncă sau îmbolnăviri profesionale.

 

  În momentul de față societatea noastră dispune de personal calificat și foarte bine instruit în domeniul securitătii și sănătății în muncă. Totodată dispunem și de întreaga logistică necesară desfășurării activității de prevenire si protecție in domeniul SSM.

 

  Rolul instruirii introductiv generale, al instruirii la locul de munca şi al instruirii periodice este acela de a-i invăţa pe lucrători să conştientizeze şi să respecte în timpul desfăşurării procesului de muncă, prevederile cuprinse de instructiunile proprii de sănătate şi securitate în muncă elaborate de către specialiştii noştrii în domeniul SSM, iar prin acestea asigurându-se securitatea la locul de munca.

Toate Drepturile Rezervate ssm-ingsolution.ro
Creare Site La Cheie